KIRIJOS JE NJEGOV NASLEDNIK: Rios izbacio ženu iz kola u pokretu, a Novaka nazavao kraljem gluposti!

Marselo Rios, popularni Ćino, bio je svetski broj jedan na ATP listi, ali je na sebe pažnju skretao svojim skandalima van terena!

Čileanski teniser bio je prava senzacija krajem devedestih kada je uspeo da se dokopa vrha ATP liste. Sada je pažnju skrenuo na sebe izjavom da je Novak arogantan i kralj gluposti. Izgleda da je zaboravio svoje “bisere” tokom igračke karijere.

Ćino je dominirao 1998. godine kada je proveo četiri nedelje kao najbolji igrač sveta, da bi iste godine uspeo da skupi još dve nedelje kao broj jedan.

Osvojio je 18 titula tokom svoje karijere, ali nikada nije osvojio Grend slem. Najbolji uspeh ostvario je 1996. godine kada je igrao finale AO i izgubio od Petra Korde.

Pažnju javnosti skrenuo je potezima van terena, kojima je zasenio i Nika Kirijosa, kao i Džona Mekinroa.

Rios je imao više skandala kojima je zgražavao javnost. Prvo je jednu od svojih bivših žena izbacio iz kola u pokretu, da bi potom jurio trenera da pregazi džipom i pregazio ga preko stopala.

Ni tu nije kraj njegovim ispadima, pa je tako pijan urinirao po ljudima u jednom baru, go se kupao u bazenu od hotela, a uspeo je i da se pobije sa taksistom u Rimu da bi se kasnije tukao i karabinjerima.

Sve u svemu skandal majstor i jedan od “crnih sinova” “belog sporta”, koji je imao smelosti da Novaka nazove glupim i arogantnim.

Kako komentarišete ove ispade Marsela Riosa?

VTA LISTA: Srpske teniserke u lošoj formi, Švjontek ubedljivo prva!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:MANCHESTER CITY vs. LIVERPOOL – FIFA 22 predictor ep.10 @Beki

 

3 Komentara

    Svakome daju za pravo da dsje izjave ovih dana!

    Bio mesec dana broj jedan i misli da moze da prica nesto za Novaka…

    Lik koji je totalno nebitan u tenisu hahaha

Postavi odgovor