"Da je hteo, Novak je mogao da dobije sva tri seta 6:0..."

Francuz Aleksandar Miler poražen je od Novaka Đokovića u prvom kolu US opena, a nakon meča podelio je utiske igranja protiv najboljeg tenisera sveta.

Đoković je dobio prvi set bez izgubljenog gema za samo 25 minuta, a Miler ističe da je verovao u svoju igru. Ipak da mu je bilo lako – nije.

“Vreme mi je proalzilo baš sporo jer nisam mogao da osvojim taj prvi gem, ali u isto vreme prošlo je i brzo jer je set trajao eto oko 25 minuta. Pitao sam sebe naravno ta mala pitanja, sumnjao sam, ali istovremeno ja kao i ostali igrači znamo da imamo jedan određeni nivo u igri i da će gemovi doći vremenom”, rekao je Francuz za “L’Ekip”.

Pre Novaka Miler je ukrstio rekete i sa Alkarasom na Vimbldonu, a interesantno je bilo poređenje igranja protiv dvojice trenutno najboljih na svetu.

“Igraju u potpunosti drugačije. Pričao sam o tome i sa svojim trenerom. Protiv Alkarasa znao sam da ću osvajati gemove. On se dosta trudi da igra raznovrsno, zbog toga i pravi više grešaka. Ali protiv Novaka, osećao sam kao da je mogao da osvoji sva tri gema 6:0 da je hteo. Toliko je konstantak, čvrst u igri, ne poklanja nijedan poen i za mene je to teže. Kod Alkarasa imao sam malo više prostora da osvajam gemove”, zaključio je Miler.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Bonus video:

2 Komentara

    Svaki rival je potencijalna opasnost za naseg Novaka,ali kad je fokusiran i resen da uspe u nekom pohodu tesko je pobediti njegovu cvrstinu i konstantnost!!!

    Prelak je to izazov za Novaka , nema potrebe da ponižava nekoga odigra opusteno i upise laganu pobedu

Postavi odgovor