NINKOVIĆ O STANJU U AUSTRALIJI: Evo šta kaže o slučaju Đoković!

Ne smiruju se strasti oko slučaja Novaka Đokovića u Australiji, a kako je Miloš Ninković već godinama tamo sigurno da je jedan od najpozvanijih da prokomentariše ovaj slučaj.

Fudbaler Sidneja ističe da je šokiran svime što se dešava oko najboljeg tenisera sveta kao i da je javno mnjenje u Australiji uglavnom protiv Đokovića.

– Kod ljudi u Australiji sam video veliku mržnju prema Novaku Đokoviću, ja sam ovde sedam godina i nikada nisam imao problem. Razočaran sam i ne mogu da verujem kakve su reakcije dela javnosti – rekao je iskusni vezista za Tanjug.

On ističe i da Đoković nije zaslužio tretman kakav ima u Melburnu i da za sedam godina, koliko živi u Australiji, nikada nije video da je neki sportista u ovakvom problemu.

– Politika je već odavno umešala prste u sport, ja sam dobio državljanstvo i mislio sam da su u ovoj zemlji zagarantovana ljudska prava. Očigledno sam se prevario. Mislim da generalno nijedan čovek nije zaslužio tretman kakav ima Đoković od sletanja u Australiju.

REŠENJE MISTERIJE: Zašto je Đokoviću promenjen sud?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: GDE SU FUDBALERI KOJI SU OSVOJILI POSLEDNJU LIGU ŠAMPIONA REALU 2018. GODINE @Beki

5 Komentara

  Pogotovu ne neko ko im je prvi pomagao kad su bili požari itd,to su brzo zaboravli.i on je blesav bezi odatle šta ćeš u toj jadnoj državi

  Odgovori

  Ovo bi trebao da bude samo sport. Jedan lep sport. Ovo je ruzno sto rade Novaku.

  Odgovori

  Zato sto je iz Srbije. Zamislite kakav bi tretman imao Novak da je na primer Britanac

  Odgovori

  Ako neko najbolje zna sta se desava u Australiji to je svakako Milos Ninkovic koji je sedam, godina tamo.

  Odgovori

  Verujem Ninkovcu svaku izgovorenu reč. Sve sto je rekao je u pravu. Ne znam zasto je to tako

  Odgovori

Postavi odgovor