Nadal: Nisam čestitao Đokoviću

Rafael Nadal dao je prvi veliki intervju otkako se povredio, a jedna od glavnih tema bio je Novak Đoković.

U delovima koji su nešto ranje ugledali svetlost dana španski teniser je prokomentarisao rekord srpskog asa kada se radi o grend slem titulama.

U nastavku je Nadal priznao da još uvek nije čestitao Đokoviću na uspesima.

“Istina je da iz čistog neznanja još nisam poslao nikakvu poruku Đokoviću. Kada osvojite nešto tako važno, iz iskustva znam da se ta poruka više ceni kada kada prođe vreme. Poslaću, ali još nisam to uradio. Naravno, slao sam poruke Alkarazu kada je pobedio ili kada je bio blizu toga. Ostali… Nemam mnogo prijatelja na turu, ja sam iz druge generacije. S vremena na vreme razgovaram sa Federerom”, rekao je Španac.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

On je istakao da je imao velih problema sa povredam u proteklom periodu zbog čega su najviše ispaštale njegove partije na najvećim turnirima.

“Propustio sam četiri i po godine grend slemova zbog povrede, to je realnost. Ali i to je sport. Nisam zato bolji od Đokovića, jer sam manje igrao. Imao je spremu i način igre koji su mu omogućili da se takmiči više od mene. Nemam izbora nego da ovo prepoznam, uradio sam šta sam mogao. Malo je verovatno da se vratim i osvojim tri grend slema”, smatra Nadal.

Popularni Bik sa Majorke govorio je i o mogućnosti da jednoga dana bude trener.

“Što da ne? Ne znam, ali znam da to neće biti najveći deo mog života. Možda nekoliko nedelja sa nekim, zašto ne… Dolazim iz tenisa, iz sporta uopšte i znam da će sport uvek biti deo mog života”, poručio je španski as.

Cicipas: Novak nikad nije srećan, kao da želi osvetu

BONUS VIDEO:

7 Komentara

    Neće ni čestitati Novaku jer se grize zbog Novakovog uspeha

    Naravno slao je poruke Alkarazu i kad je dobijao i kad je gubio ali još nije stigao da čestita Novaku, kakav je to folirant!

    Djokovic je covek pravi,on i kad izgubi,on cestita

    Zato sto si ljubumoran na Novakove uspehe

    Pre bi pojeo svoje gaće i to us***e nego da čestita Novaku

Postavi odgovor