BIK IZ MAJORKE JE PRI IZDAHU: Nadalova karijera pod velikim upitnikom posle Rolan Garosa!

Španski novinar Anhel Garsija tvrdi da Rafael Nadal neće igrati posle Rolan Garosa, bar ne preostala dva ovogodišnja Grend slema.

Nadal se nedavno vratio na teren posle višenedeljnog odsustva zbog povrede noge, ali na Rolan Garosu ipak deluje nezaustavljivo, što može da potvrdi najbolji teniser na svetu Novak Đoković, koji je pre nekoliko dana doživeo poraz od Španca.

Međutim, Garsija je za radio “COPE” istakao i da bi “Bik s Majorke” mogao da okonča karijeru ukoliko ne pronađe rešenje za povredu stopala.

Nadal je zbog povrede na Rolan Garos poveo svog ličnog doktora koji je očigledno pronašao način kako da Španac igra na vrhunskom nivou, ali je to izgleda samo privremeno rešenje.

Pomenuti novinar tvrdi da je u pitanju rizičan tretman i da je Nadal potpuno anestezirao nogu, što mu je omogućilo da igra ove dve nedelje.

Kako je objasnio Garsija, kost u Nadalovom stopalu ima nekrozu i praktično umire i Nadal će prestati da igra dok ne pronađe pravo rešenje.

ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD: Rolan Garos “zaboravljen”, Novak uživa u Srbiji! (FOTO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Šampion internet poslovanja – Kompanija Meridian član eCommerce Asocijacije Srbije

5 Komentara

  Ako je pametan povući će se sad na vrhuncu karijere

  Odgovori

  Malo malo pa se pojavi ovakva vest pa onda Nadalov tim demantuje i tako po staroj narodnoj za dobrim konjem se prašina diže

  Odgovori

  Mogu lekar i fizioterapeut da ga “održavaju” u igri ali to je kratkog daha

  Odgovori

  Ma kakvi to. Nema sanse. Ronaldo se neće nikada predati. Igraće dok moze da stoji.

  Odgovori

  Zao mi je sto će na taj način zabrsiti karijeru ,verujem da će to biti uz trofej na RG

  Odgovori

Postavi odgovor