Muratoglu brani Đokovića: “Lično mi je draže pravo ljudsko biće sa svojim kvalitetima, uverenjima i manama”

3
novak đoković-danil-medvedev-australijan open-rekord
Muratoglu branio Novaka Đokovića (Foto: Guliver Images

Patrik Muratoglu je odgovorio nekadašnjem direktoru kompanije “Najk”, koji je nedavno govorio o Novaku Đokoviću i kritikovao sprskog tenisera.

Majk Nakadžima je u svojoj knjizi “Rodžer Federer efekat” istakao da bi Đoković bio najbolji svih vremena da nije “cnog oblaka” koji ga prati kroz čitavu karijeru.

“Mogao bi da bude najuspešniji teniser ikada. Ali oko njega je uvek ’crni oblak’. Kao da ga navlači na sebe. Pogodio je linijskog sudiju na US openu i bio diskvalifikovan? Dešava se. Ali zašto se to uvek dešava Novaku? Ili cela kontroverza oko vakcinacije protiv Kovida 19″, rekao je Nakadžima i dodao.

“Sada, kao brend. Da li želim da stojim iza nekoga ko uvek ima kontroverze? Ili želim da idem sa sportistom čistog imidža…” ističe on.

Srpskom asu je u odbranu stao poznati trener Patrik Muratoglu i odgovorio na bizarne kritike.

“Da odgovorim Nakadžimi o Najku i Novaku: Bilo da se slažemo ili ne, sviđao vam se ili ne sviđao Novak, lično mi je draže pravo ljudsko biće sa svojim kvalitetima, uverenjima i manama, nego savršen i neiskren imidž perfekcije. Uzdizati perfekciju znači negirati naš uslov da budemo ljudi”, napisao je Muratoglu na društvenim mrežama.

https://twitter.com/pmouratoglou/status/1626142094086623233

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime