ĐOKOVIĆ U VEDROM IZDANJU: Povezan sam sa ljudima u Rimu, Karaceva ne treba potcenjivati!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počinje svoj pohod ka osvajanju Mastersa u Rimu.

Njemu će protivnik u drugom kolu turnira biti Rus Aslan Karacev koji je Novaka savladao u Beogradu prošle godine:

Igrali smo poslednji put prošle godine u Beogradu, kada me je pobedio na šljaci. Ne treba ga potcenjivati, naprotiv. Iako nije u svojoj najboljoj formi, on je igrač kome je potrebno jako malo da uđe u ritam, ako to uradi veoma je agresivan, malo greši, dosta kvalitentno igra – rekao je Đoković za Sport klub, pa dodao:

Pristupiću tom meču veoma koncentrisano, predano, ozbiljno i nadam se pobedi.

Prisetio se srpski teniser i nedavno završenog turnira u Madridu:

– U Madridu sam se osećao 100 posto fizički spreman. Nakon poraza u polufinalu koje je trajalo više od tri sata nisam se osećao preterano umorno. To me raduje i spreman sam za naredni izazov. Kada je reč o kvalitetu i nivou tenisa, mislim da je svake nedelje bolje, i naravno uvek može bolje i znam da mogu bolje. Mislim da sam odigrao dosta kvalitetno u Madridu, izgubio sam od igrača koji je osvojio turnir, a meč je presudio jedan udarac. Motivisan sam i inspirisan da i ovde napravim dobar rezultat.

O Rimu ima samo reči hvale:

Ljubav prema Rimu datira od ranije. Mislim da mi pomaže to što pričam malo italijanski, povezao sam se sa ljudima više. Mislim da je njihov mentalitet sličan našem. Dosta su emotivni, temperamentni, strastveni. Ovo je jedan od najpopularnijih turnira u svetu. Uspeh koji sam imao ovde u prošlosti, pet puta osvajajući ovaj trofej je pokazatelj da se lepo osećam u ovom gradu – zaključio je Đoković.

Novak u drugom kolu Rima igra protiv Rusa Aslana Karaceva, a kvota na pobedu srpskog tenisera u kladionici Meridian iznosi 1,07.

NEKADA PRIJATELJI, A SAD? Nikad hladniji pozdrav Novaka i Rafe u Rimu! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Ognjen Radosavljević: Liga šampiona, Zvezda i Partizan u Evropi… | Sport Fokus Podcast EP47

 

3 Komentara

    Nole je povezan sa Univerzumom….Nikad nije do sad potcenjivao protivnika,postovao je sve i umeo svakom lepu rec da da!!!

    Ne treba potcenjivati nijednog protivnika ali zna se ko je No.1

    Nole se odomaćio u Rimu kao i u većini svetskih prestonica

Postavi odgovor