"Novak ima nešto što nema nijedan drugi sportista"

Viktorija Azarenka ima veoma pozitivno mišljenje o Novaku Đokoviću i smatra da publika ne reaguje dobro na rezultate koje ostvaruje tokom godina.

Beloruska teniserka je i ranije imala pozitivno mišljenje o srpskom asu, a u emisiji “Up Front” govorila je o tome kako vidi “Veliku trojku” muškog tenisa koju čine Rafael Nadal i Rodžer Federer i Novak Đoković.

“Mislim da na muškom turu Novak ne dobija zasluge koje zaslužuje. Rodžer i sva ta njegova elegancija. Neverovatan je, mislim da je on najtalentovaniji iz “Velike trojke”. Rafa je borac, ima veliko srce. Novakov um? Ja mislim da to nema nijedan drugi sportista. Zaista sam očarana njim”, rekla je Azarenka i dodala:

“Njegova radna etika i disciplina su veoma istočnoevropske. On je toliko puta bio prikazan kao negativac. Postoje dvostruki aršini. Morao je da uradi mnogo više od Rodžera i Rafe da bi održao dobar imidž. Uvek se penje uzbrdo. Kada je bio mlađi, trudio se da bude simpatičan, sada je prestao da brine o tome”.

Đoković od 14.30 igra protiv Italijana Janika Sinera u polufinalu Vimbldona.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Na današnji dan: Legendarno Vimbldonsko finale – kako se “kalio” GOAT Đoković

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Mislim da danas niko od sportista nema tu mentalnu snagu kuju Djoković poseduje jer on nikada nije bio favorit koliko god uspeha imao ili rekorda osvajao!

    Kratko i jasno je sažela srž Novaka!!!

    Koja “Velika trojka” kad je Federer ispao a Rafa samo što nije. Bespotrebno je pričati više na tu temu, treba se fokusirati na GOAT igrača

Postavi odgovor