NOVI "DOKAZ": Detalj o Đokoviću u Francuskoj je svima promakao!

Spekulacija je mnogo, a šta je istina? Dok se Novak Đoković drži po strani, čitav svet spekuliše o njemu i pitanju vakcinacije protiv koronavirusa.

Đoković je otputovao u Francusku, gde će se pripremati za predstojeći turnir u Parizu, a evropski mediji došli su do zanimljivog zaključka – da se Novak ipak vakcinisao.

Kao razlog za to navodi se to što je Đoković bez problema ušao u Francusku, iako je u nju došao iz Srbije, koja se trenutno nalazi na “crvenoj listi” francuskih vlasti.

Šta to zapravo znači?

Svi koji dolaze u Francusku iz Srbije, što jeste slučaj sa Đokovićem, ukoliko nisu vakcinisani, moraju da idu u obavezni 10-dnevni karantin po ulasku u zemlju, što se može jasno videti na zvaničnom sajtu francuskog ministarstva za inostrane poslove.

Činjenica da nije morao u karantin, navela je mnoge da nagađuju da je Novak vakcinisan.

Na sajtu francuskog ministarstva se navodi i sledeće:

– Putnici koji nisu vakcinisani protiv Covid-19 ili se, prema francuskim pravilima, smatraju nevakcinisanim:

Svako putovanje u Francusku mora biti opravdano veoma jakim razlogom, koji mora da bude naveden u međunarodnoj potvrdi o putovanju koja mora da se da na uvid zajedno sa svom pratećom dokumentacijom prilikom ukrcavanja na let ili na graničnom prelazu – navodi se.

Podsetimo, tokom Novakovog boravka u SAD on je bio gost “Summer Stage” festivala, a jedan od uslova za ulazak na taj događaj, bio je dokaz da ste vakcinisani.

Đokovićev stav je da ne želi da otkriva da li se vakcinisao.

ZAVRŠIO KARIJERU PA SE SETIO ĐOKOVIĆA: Tu pobedu ću zauvek pamtiti!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Marko Dugošija: Hteo sam da odustanem, a onda sam postao svetski prvak! | Sport Fokus Meridian EP27

 

6 Komentara

  Mora da se fakcinise, ili nema nista od turnira😁

  Koliko ih intrigira, nije im dobro šta im radi sa svojim stavom. 🤣

  Treba mediji da mu budu zahvalni što se ne oglašava po tom pitanju, daje im povod da pišu raznorazne gluposti.

  Ma da,vakcinisao se sto posto … ali šalje poruku svima da ne podrzava to i da ne trebaju ljudi da se vakcinisu ,da ne prave dramu nebi ni znali da ima korone

  ANovak iskusno samo cuti a oni hoce da porkaju od neznanja!

  Auu al vise smorise o Nolu,samo njega prozivaju!

Postavi odgovor