Promene dale efekta, Kecmanović direktan: Ove godine vraćam dugove!

Prvo kolo – čekirano! Miomir Kecmanović je priredio veoma dobar tenis koji mu je obezbedio pobedu nad Tijago Monteirom 6:1, 6:2, 4:6, 7:5.

Nakon što se plasirao u drugu rundu, srpski teniser je imao vrlo zanimljivo izlaganje, gde je govorio o naplati dugova…

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

“Srećan sam što sam mu se revanširao za Rim i što sam pobedio posle prošlogodišnjeg poraza teškog (od Vavasorija posle 2-0). Mogu da kažem da su prva dva seta najbolja ove sezone, u trećem sam malo pao, ali dobro je što sam uspeo da se vratim u četvrtom“, rekao je Kecmanović, a preneo Sport klub.

Imao je Kecmanović veliku podršku navijača u Parizu.

„Nisam očekivao, ali super što nas ima mnogo, da pokažemo da smo tu i da smo jaki. Pomogne kada čuješ da imaš podršku, dobro je da ima ko da uzvrati kada se igra s Južnoamerikancima, njih uvek ima“.

Objasnio je Srbin da je uveo neke novitete.

„Malo sam promenio servis, promenio sam reket. Dosta stvari sam promenio u kratkom periodu. Menjao sam balans i težinu reketa, a pri servisu malo drugačije stojim, drugačiji je preokret. Pre sam se okretao bočno, pa odatle išao, sad pokušavam da sam direktno okrenut ka terenu, i da serviram preko ramena“.

Naredni rival Kecmanoviću će biti najverovatnije Danil Medvedev, koji je pre dve godine bio bolji od Srbina na Rolan Garosu.

„Nadam se da će ovaj put malo bolji da bude nego taj. Ove godine vraćam dugove – Švarcmana, Ruda, dobro mi ide, hajde da probam da i ovde. Imam šanse na šljaci, mada i on sada više pobeđuje na šljaci, komotnije se oseća. Trudiću se da budem agresivan, da mu oduzimam vreme i da probam što više da ga šetam. Hajde da vidimo šta će biti“.

Bonus video:

3 Komentara

    Rano je govoriti o nekom drasticno vecem uspehu!

    Ima Napredka u igri i to je odlicna stvar za njega vidi se to na terenu samo mislim da to nije dovoljno za znacajnijexrezultate

    Slabe su šanse Kecmanoviću protiv Medvedeva ali može da pokuša i sa njim da poravna račune.

Postavi odgovor