SERENA IZNENADILA SVE: Nisam se povukla, šansa za povratak je velika!

Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams, je najavila povratak na teren samo dva meseca nakon što je objavila kraj karijere.

Vlasnica 23 Grend Slem titule je posle poraza na ovogidšnjemm US Openu otišla u penziju i dobila ogromne ovacije širom sveta. Ipak, 41-godišnja Serena sada tvrdi da to nije bio kraj.

– Nisam se povukla. Šansa za povratak je veoma velika. Možete da dođete kod mene kući, imam teren na kojem sa svaki dan – otkrila je na konfereciji u San Francisku,

Vilijams je istakla da nikada nije ni upotrebila reč „povlačenje“.

– Više sam mislila na tranziciju. Najbolja reč je možda evolucija. Malo sa se udaljila od tenisa da bih se posvetila nekim drugim stvarima koje su mi važne. Međutim, nikada nisam rekla da više neću igrati takmičarski tenis – zaključila je Serena Vilijams.

BIK IZ MAJORKE PONOVO NA NAGAMA: Rafael Nadal se vraća na teren!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Kanadu i osvoji dres! EP22 | Meridian

5 Komentara

    Bolje joj je da se ne vraća, ne treba joj u karijeri da je ponižavaju klinke

    Ona je svoje odigrala moze ona da se vrsti i igra za svoju dusu i novac naravno ali da moze da osvoji opet neki turnir nema sanse

    Prestara je da bi se aktivno takmičila, ali joj ego ne dozvoljava da odustane

    Pa čemu ona predstava onda sa plakanjem pre izvesnog vremena, i definitivno je rekla da se povlači?!

    Serema Vilijams ce uvek ostati pojam u tenisu,sa svoje 23 Grend sSlem titule i uticajem na zenski tenis celog sveta!Logicno da dok je ziva njena dusa ce zeleti da se vrati na teren,makar i za samo turnire legendi!!!!

Postavi odgovor