DIJEGO (MARADONA) ŠVARCMAN Na ovom bi pozavideo i idol Rikelme!

Argentinski teniser Dijego Švarcman je odavno pokazao da je majstor sa reketom, a sada i da je umetnik sa loptom i to teniskom.

“Gaučosi” se spremaju za predstojeći Dejvis kup. U timu će biti 14. igrač sveta. On je prilikom jednog treninga pokazao šta sve ume da uradi sa teniskom lopticom.

Naime, Švarcman je počeo da žonglira lopticu tako dobro da bi mu pozavideo i kapiten Argentine Lionel Mesi, kao i njegov veliki idol Huan Roman Rikelme.

https://www.instagram.com/p/B42MUV1KtqN/?hl=sr

Ipak, ne treba da čudi odakle Švarcmanu ljubav prema fudbalu. On je dobio ime po legendarnom Dijegu Maradoni. Hobi mu je upravo fudbal, a i veliki je navijač Boke Juniors.

Zaista deluje neverovatno sa kojom lakoćom Švarcman žonglira lopticu. Mnogi ne mogu ni fudbalsku kao on tenisku.

Sada je jasno da Dijego osim tenisa poseduje još jedan talenat i možda bi jednako bio uspešan da je odlučio da se oproba na fudbalskom terenu.

A što se Dejvis kupa tiče Argentina se nalazi u grupi C sa Nemačkom i Čileom. “Gaučosi” prvi meč igraju u utorak od 11 sati protiv Čilea.

OBAVEZNO POGLEDAJTE MERIDIAN TV Marko Kešelj: ‘Sebični’ Bjelica, Novica je simbol Partizana! Zvezda, derbi, Pešić, Prosinečki, NBA

2 Komentara

    Kako izgleda lako kada on to radi a mora da je jako tesko?‍♀️

Postavi odgovor