Uslovi za tenisere? "Otvorim vrata, obezbeđenje me vraća u sobu"

Italijanski teniser, Mateo Beretini, požalio se na uslobe koji su sačekali tenisere u Australiji, gde će početkom februara na programu biti ATP Kup i Australijan open.

On se požalio zbog činjenice da ne može da viđa devojku iako su u istom hotelu.

– Jedino mi je komplikovano to što je Ajla Tomljanović šest spratova ispod mene. Uprkos negativnim testovima i svemu, ne smemo da se viđamo. Dobra je stvar što kada jednom prođete ovo, slobodni ste – rekao je Beretini i dodao:

– Sada možemo izaći, ali samo na trening ili u teretanu. Ako otvorim vrata svoje sobe, obezbeđenje će mi reći da se vratim unutra. Ali, na kraju krajeva to je u redu. Može biti i gore.

Beretini poručuje i da mu je nedostajala publika.

– Buka je nešto što mi nedostaje. Na US openu je bilo čudno, taj turnir je obično ’glasan’. Iako su navijači nešto što predstavlja teret, svi ti ljudi koji tamo čekaju, navijaju je nešto jedinstveno, nešto što pravi razliku na kraju dana – zaključio je Italijan.

Nadal hoće da skine krunu Đokoviću i nada se da je spreman za to!

Obavezno pogledajte: KAŠALJ NA NERVNOJ BAZI | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #39

2 Komentara

    Samo cu da kazem da nikad gora organizacija i nikad gore mere nisu bile ni na jednom turniru.. Sta im je cilj svega toga, videcemo kad pocne turnir

    Stvarno ovo mere odanu utisak kao da su u zatvoru a ne na teniskom turniru ,sad je svima jasno zasto se Novak prvi žalio na uslove

Postavi odgovor