Vimbldon odbio Novakov predlog

Novak Đoković nastavlja pohod ka odbrani trona na Vimbldonu, u petak će igrati polufinale sa Janikom Sinerom.

Veliki problem za tenisere i ove godine predstavlja termin odigravanja mečeva na Centralnom terenu, na kom najčešće nastupa srpski teniser.

Prema pravilima na kultnom terenu mečevi ne počinju pre 14.30 časova, zbog čega su nekoliko kasnijih mečeva zbog policijskog časa od 23 sata po lokalnom vremenu u tom delu Londona morali da budu prekinuti i pomereni za sledeći dan.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Negodovali su brojni igrači, među kojima su i Novak Đoković i Endi Mari, koji su predložili da ubuduće dueli na Centranom terenu počinju sat ranije i tako se donekle reši problem pomeranja mečeva.

Međutim, organizatori Vimbldona su odbili taj predloog, a razlog leži u ugovorenim TV pravima.

Kako piše “Dejli Mejl” višemilionski ugovori sa medijskim kućama, kao i brojne kompanije i klijenti koji sponzorišu Vimbldon imaju ugovore sa turnirom koji bi ozbiljno mogli da budu ugroženi u slučaju promena termina.

Zvanično: Partizan doveo reprezentativca Srbije!

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Jasno je koliko ima sati kad su između ostalog odbili i Endi Mareja

    Jasno je bilo da je slaba vajda od ovog apela, TV prava donose ogromne pare

    Pa dobro u pravu su ne mogu tako nešto da urade tv prava su jako bitna i vreme je najavljeno kad će biti mečevi nema pomeranja

    Teski su Englezi za bilo kakvo pomeranje i promenu ustaljenih pravila!!!!

Postavi odgovor