UTORAK ZA ZABORAV: Sinančević popravio utisak, ali Srbija mora mnogo bolje!

Ovaj utorak srpski olimpijci neće pamtiti po dobru. Jutro, ili bolje rečeno no (po našem vremenu) nije počelo dobro po Srbiju, a sve je krenulo sa kajakom.

Milica Novaković i Bojan Zdelar nisu uspeli da se umešaju u borbu za medalje. Najbolja srpska kajakašica je u polufinalu završila kao šestoplasirana sa vremenom 40.257 sekundi, dok je Zdelar trku završio na poslednjoj, osmoj poziciji sa vremenom 3:29.525.

Srpska atletičarka Marija Vučenović nije se plasirala u finale Olimpijskih igara u Tokiju. Ona je u disciplini bacanje koplja ostvarila rezultat od 58,93. Marija Vučenović zahvaljujući tom rezultatu zauzela 9. mesto u prvoj kvalifikacionoj grupi.

A, onda najveće iznenađenje. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je četvrto mesto u finalu Olimpijskih igara u Tokiju.

Naša predstavnica nije uspela da ponovi rezultat iz kvalifikacija kada je skočila 7 metara, već joj je nedostajalo samo šest centimetara da osvoji bronzanu medalju.

Srpski rvač Zurab Datunašvili imaće još jednu šansu da se domogne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju! Naš predstavnik će zahvaljujući svom protivniku iz prvog kola, ukrajinskom rvaču Žanu Belanjuku, moći da se bori za bronzano odličje.

Zurab Datunašvili je u osmini finala poražen, ali je Ukrajinac došao do samog finala i tako “pogurao” našeg rvača ka repasažu u kategoriji do 87 kg.

Asmir Kolašinac nažalost nije ostvario dovoljno dobar rezultat. Kolašinac je u svojoj kvalifikacionoj grupi ostvario rezultat od 19,69 i uz to je prestupio u poslednjoj seriji.

I za kraj – lepa vest. Srpski bacač kugle Armin Sinančević plasirao se u finale na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Mi se nadamo da će već sreda doneti bolje rezultate, a tada su na programu brojni timski sportovi.

ODLIČNA VEST: Datunašvili ima još jednu šansu da donese medalju Srbiji!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vladimir Kuzmanović: Optužili su me da sam sina ubacio u reprezentaciju! | Sport Fokus S1EP15

 

4 Komentara

    Juce je bio jos jedan los dan na OI,ponovo smo podbacili,ali nadajmo se da ce se rezultati promeniti…

    Jaka je konkurencija u bacanju kugle, brazilac Darlan Romani je neverovatan ove sezone ali verujem da Armin Sinančević može do neke medalje.

    Mislim da bi utorak bio najgori dan od početka OI da je Bože ne daj i Sinančević podbacio.

    Jedino on je danas napravio dobar rezultat svi ostali su bili mnogo loši ,do sada gledano nismo se bas proslavili na Oi

Postavi odgovor