Mirotić potvrdio: Razočaran sam, Barselona me više ne želi!

Kao bomba je sinoć odjeknula informacija da Nikola Mirotić naredne sezone neće igrati za Barselonu što je sada i sam potvrdio bivši španski reprezentativac.

Mirotić je za tamošnje medije istakao razočaranje načinom na koji mu je Barselona saopštila da više ne računa na njega.

“Iskreno, nisam dobio nikakvo objašnjenje. Pre svega, voleo bih da mi je to saopšteno na drugi način, u drugo vreme… Možda i da to urade neki drugi ljudi, neki koji su na višim funkcijama, jer verujem da stvari tako treba da se rade. No dobro, nije to nešto što je sada veoma važno”.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Iskusni krilni centar je napomenuo da mu niko iz kluba nije rekao da je problem u novcu.

“Sešćemo, razgovaraćemo, videćemo da li možemo da nešto uradimo. Ni u jednom trenutku klub nije razgovarao sa mnom o potencijalnom smanjenju plate. Ni u jednom trenutku”.

Iz svega se da zaključiti da je Mirotić bio spreman i na smanjenje plate kako bi ostao u Barseloni, ali očigledno da u klubu nisu želeli da razgovoraju o nastavku saradnje iako 32-godišnjak ima ugovor na još dve sezone.

“Zašto ne još jednom? Zašto da ne saslušamo jedni druge? Srećan sam u Barseloni, a i moja porodica isto. Nije bilo moguće, jer su doneli jasnu odluku”.

Spekulisalo se da će Mirotić karijeru nastaviti u Armaniju, ali čekamo neku zvaničnu potvrdu…

Bonus video:

3 Komentara

    Šta da se radi takav je posao. Brzo se snašao tako da ga zabole za Barsu

    Nije da ga ne želi nego ne znaju gde biju finansijksi pa se snalaze kako znaju i umeju

    Tesko je posle toliko godina lojalnosti i pripadanja vrhunskom timu kome je dao sve,da bude eliminisan zbog nedovoljno finansija u klubu ,a bez reci i pokusaja da pronadju neko prihvatljivo resenje!!!

Postavi odgovor