I Partizan se oglasio: Penal za Zvezdu ulazi u anale kao najkomičniji ikada dosuđen

Posle Crvene zvezde, saopštenjem se oglasio i Partizan.

Klub iz Humske je odgovorio večitom rivalu, kao i Radniku iz Surdulice, a povod je kao i obično – suđenje na mečevima domaćeg prvenstva.

Novo saopštenje u srpskom fudbalu: Partizanu nisu potrebne “razne dadilje” u liku sudija

Pismo Partizana prenosimo u celosti:

“Fudbalski klub „Partizan“ je prinuđen da se oglasi nakon utakmica koje su juče odigrane u okviru domaćeg fudbalskog prvenstva. Iako to nerado činimo, dužni smo da se oglasimo i zaštitimo Klub, stručni štab, igrače, ali i ostale časne fudbalske radnike i klubove u Srbiji.

Juče smo mogli da posvedočimo dobro poznatom maniru ponašanja jednog fudbalskog kluba, koji je nevešto pokušao da podmetanjem i besmislenim insinuacijama, uz povike ”Drž’te lopova”, dovede u zabludu fudbalsku javnost.
Na utakmici Radnik – Partizan, protiv Partizana su dosuđena dva kaznena udarca, od kojih je prvi opravdano poništen nakon što je glavni sudija na terenu Miloš Milanović, proverom VAR snimka utvrdio da nema elemenata za kazneni udarac.
Istog dana, na utakmici u Beogradu, u korist Crvene Zvezde svirana su dva kaznena udarca, od kojih će prvi zasigurno ući u anale fudbalske igre u Srbiji, kao jedan od najkomičnijih jedanaesteraca ikada dosuđenih. Sudar glavama dva igrača koja su bila u skoku i nakon što je igrač domaćeg tima prethodno rukom udario u lice igrača gostujuće ekipe, okarakterisan je kao jedanaesterac.

Ipak to nije smetalo drugoplasiranom klubu na tabeli, da se brže bolje oglasi bestidnim saopštenjem, sa namerom da pažnju javnosti skrene sa navedene utakmice. Drznuli su se čak da u toj svojoj samoobmani napadnu i najboljeg srpskog sudiju Srđana Jovanovića, čoveka od integriteta i znanja. Kako drugačije objasniti činjenicu da sudija Jovanović uživa ogromno poverenje FIFA i UEFA, te konstantno sudi utakmice u Ligi šampiona, a po oceni Crvene Zvezde istog sudiju treba proterati iz srpskog fudbala.

Prisetimo se i da su u prošlosti iz Crvene Zvezde tražili i udaljenje iz srpskog fudbala i sudije Milorada Mažića, koji je takođe sudio utakmice najvišeg nivoa u Ligi šampiona. Očigledno je da Crvena Zvezda smatra da sudije čije je znanje, stručnost i poštenje prepoznato na svetskom i evropskom nivou od strane FIFA i UEFA, ne mogu da sude u domaćem prvenstvu, već utakmice treba da sude oni koji su njima podobni i poslušni.

Iako je odigrano tek treće kolo nastavka prvenstva, jasno je namera Crvene Zvezde da se ništa ne prepusti slučaju i da se vršenjem pritiska na sudije i sudijsku organizaciju, utiče na rezultate utakmica i time kroji poredak na tabeli.

FK „Partizan“ će uvek stati u zaštitu svojih igrača i ostalih časnih ljudi koji rade u srpskom fudbalu”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Sad cemo ove druge da se oglase i da oktecemo u krug tako!

    Samo kukaju i jedni i drugi,postali su dosadni!

    Vise su dosadili sa ovim prepucavanjem,sramno je postalo

    Zvezda vidno nezadovoljna sudjenjem iz razloga sto bodovno zaostaje za Partizanom dok je Partizanu odluka sudije donela bodove i naravno da će biti zadovoljni sudjenjem. Po meni sudija Jovanovic radi odlicno svoj posao.

    Imam utisak da Partizan pred svako kolo napise 5-6 razlicitih saopstenja,pa pusti ono koje smatra da je adekvatno!

Postavi odgovor