Alonso o ideji da nasledi Jirgena Klopa: Normalno je da se spekuliše

Ako se za nešto može reći da je bio zemljotres, onda svakako takav opis zaslužuje objava Jirgena Klopa da više neće biti trener Liverpula. Šok i neveriva na Enfildu, ali i širom fudbalske planete.

Nije se dugo čekalo da se pojavi ime potencijalnog naslednika. Nekako logično, sa najviše smisla – Ćabi Alonso je izbio u prvi plan. Legenda Crvenih je jedan od trenutno najtalentovanijih stratega na svetu. Velike stvari čini sa klupi Bajera iz Leverkuzena, koji je trenutno prvi u Bundesligi sa dva boda više od Bajerna.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDIpotpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Iako se već neko vreme glasno priča kako će Alonso na kraju sezone krenuti put Engleske, španski trener nije dao nijedan nagoveštaj da bi mogao da napusti kormilo Farmaceute.

“Normalno je da se spekuliše o tome, ali ja sam fokusiran na Bajer iz Leverkuzena. Veoma sam srećan ovde, sa svojim igračima u ovom trenutku”, rekao je Alonso.

Alonso nije krio da je Klopova objava “bila veliko iznenađenje u Liverpulu”.

“Naravno da imam veliko poštovanje i divljenje za ono što je Jirgen tamo uradio”.

Ali on je insistirao na tome da zaposlen i da je apsolutno foksurian na sadašnji trenutak.

„Ja sam u sjajnom trenutku i uživam u svom poslu ovde. Osećam svaki dan i svaku utakmicu kao izazov. U Leverkuzenu živim prelepo putovanje. Sledeće šta će biti, ne znam. Trenutno me ne zanima dalja budućnost”, zaključio je Alonso.

Bonus video:

4 Komentara

    Dobro je on resenje ali mislim da im treba neko iskusniji posle Klopa

    Mislim da treba Liverpul odmah da ga kaparise za sledecu sezonu

    Jedino idealno resenje po meni iskreno

    Ostaće sigurno do kraja sezone u Leverluzenu šta će posle toga biti videcemo mada čisto sumnjam da će u Licerpul

Postavi odgovor