Španski tužioci protiv puštanja Danija Alvesa

Španski tužioci protive se žalbi odbrane brazilskog fudbalera Danija Alvesa kojom traži da bude pušten iz pritvora uz kauciju dok traje istraga o optužbama za seksualni napad.

Alvesovi advokati podneli su prošle nedelje žalbu rakavši da je Brazilac pristao da preda svoj pasoš i nosi uređaj za praćenje ako bude pušten iz pritvora.

On bi se javljao sudu i vlastima onoliko često koliko bude potrebno, i kretao bi se u krugu od 500 metara oko kuće, navedeno je u žalbi.

Tužioci su saopštili da ostaje opasnost da Brazilac pobegne ako bude pušten.

Alves je uhapšen 30. januara pod sumnjom da je počinio seksualni napad na ženu u jednom noćnom klubu u Barseloni. On je negirao ovo delo.

Sudija je nakon saslušanja Danija, žrtve i svedoka odlučio da se fudbaler zadrži u pritvoru bez mogućnosti puštanja uz kauciju.

Nakon uzimanja iskaza osam svedoka na zatvorenom ročištu prošle nedelje, sudija će odlučiti da li će slučaj ići na suđenje.

On je osvojio 42 fudbalske titule u karijeri, i najtrofejniji je fudbaler u istoriji. Prošle godine u Kataru je nastupio na svom trećem Svetskom prvenstvu.

8 Komentara

  Nema šansi da mu usvoje žalbu, to što je predao pasoš ništa ne znači i lako može da pobegne iz zemlje

  Imaju sve i ne razumem kako sebe dovedu u ovakvo stanje da budu optuženi za seksualni napad? Ako ga optuže karijera mu je propala

  Pored ovakvih optužbi nema ni govora o puštanju da se brani sa slobode

  Ako je kriv treba da snosi posledice ma ko god je u pitanju pa i Alves

  Mozda i nije kriv,svi znamo sta je bilo sa Mendijem

  Unisti sve sto je napravio u karijeri…stvarno strasno

  Ee moj Alves….sta ti je trebalo ovo u zivotu

  Znaju u najavi tuzioci da ce da pobegne iz zemlje

Postavi odgovor