Saka produžio ugovor sa Tobdžijama

Engleski fudbaler Bukajo Saka je potpisao novi višegodinji ugovor sa Arsenalom, do 30. juna 2027. godine, potvrdio je klub iz Londona.

Saka je istakao da je zadovoljan u Arsenalu i da je to pravi tim za njega.

„Ja sam zaista srećan. Bilo je mnogo razgovora i prošlo je mnogo vremena, ali sada sam ovde. Mislim da je ovo pravi klub, pravo mesto za sledeći korak. Arsenal je prelep klub, pogledajte samo gde smo“, rekao je 21-godišnji fudbaler i dodao:

„Za mene je važno da postižem svoje lične ambicije, a to je u ovakvim uslovima moguće. Privatno sam okružen pravim ljudima, što se tiče porodice, a onda dođem ovde na stadion, gde je identična situacija sa mojim saigračima i stručnim štabom. Mislim da ovde imam najbolje uslove da se razvijam i postanem najbolja verzija sebe, samim tim i više doprinesem klubu“, rekao je Saka.

On je za prvi tim “Tobdžija upisao 178 nastupa, a ove sezone je postigao 14 golova i upisao 11 asistencija u svim takmičenjima.

Talentovani fudbaler je član Arsenala od osme godine života i preko akademije londonskog kluba je postao prvotimac od 2018. godine.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

BONSU VIDEO:

5 Komentara

    Produzen ugovor je rezultat ispunjenih ocekivanja,a bitno je da su uzajamno zadovoljni jedni sa drugima!!!!

    Jos da dovedu jednog top napadaca i stopera i sledece sezona je njihova!

    Buducnost kluba je on,odlican potez uprave…

    Samo je bitno sad da zadrze ekipu,da ne bude rasprdaja

    Svaka cast na ovome,treba da ostane u klubu

Postavi odgovor