U Arsenalu oduševljeni mladim Zečevićem: Džek Vilšir napravio pravi potez i iznedrio novog vunderkinda

Mladi novopečeni srpski reprezentativac Džon Luis Zečević blista u mlađim kategorijama Arsenala.

Tim povodom, poseban tekst o njegovim kvalitetima objavio je i sam klub iz Londona, koji ga svrstava među najvećim talentima kluba, od koga se mnogo očekuje.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Džek Vilšir, legenda kluba i sadašnji trener talentovanih omladinaca, napravio je sjajan potez priključivši 16-godišnjeg Zečevića starijoj generaciji i pred njim su sada “slatke muke” gde će morati da odluči da li će i dalje dati šansu mlađim generacijama ili će do kraja sezone igrati sa momcima od 18 godina.

Luis Zečević je položio prijemni ispit sa desetkom i nema sumnje da je pred njim velika budućnost, pa ko zna, možda već na leto bude prilključen pripremama prvog tima, što bi za njega predstavljalo svojevrsnu nagradu za dosadašnju sezonu.

Podsetimo, Zečević je prethodnog meseca debitovao za kadetsku reprezentaciju Srbije na meču protiv Crne Gore i odmah pokazao da pravi razliku.

Srpski vezista veruje u titulu: Ako pobedimo Zenit, imamo dobre šanse

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Samo da dobije pravu sansu,da se ne izgubi mlad

    Mladi Zečević me je baš pozitivno iznenadio, ispratio sam ga na utakmici protiv CG, razlika je ogromna koju pravi na terenu i definitivno zaslužuje da se obrati pažnja na njega i zeleo bi da ga gledam u prvim redovima Arsenala

Postavi odgovor