Bahar o buđenju Zvezdinog maestra: Vratio se u život, osećao sam da je uznemiren...

Mirko Ivanić je imao sasvim solidnu prošlu sezonu, ali je opšti utisak da se osetio zamor materijala i da je nešto nedostajalo. Dolaskom Baraka Bahara, stvari su se promenile i tokom dosadašnjeg dela pripreme delovao je nevrovatno. Pet golova je postigao i jedan je od lidera novog tima Crvene zvezde, koja izgleda fenomenalno od kada je Izraelac stigao u klub.

Bahar je na konferenciji za medije otkrio kako je izlgedao Ivanić kada je prvi put razgovarao sa njim. Objasnio je da stvari nisu bile najbolje, ali da je sada Mirko postao igrač kakav treba da bude.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

“Srećan sam što se Ivanić vratio u život zato što kada sam pričao sa njim na početku, osetio sam da je malo uznemiren. Sada izgleda veoma srećno. Objasnili smo mu šta želimo od njega, a on je sledio upustva i ide u pravom smeru. Mirko radi sada ono što želimo, agresivan je, ide u dubinu, asistira, daje golove… On je igrač koji je potreban timu”, rekao je Barak Bahar.

Podsetimo, Crvena zvezda u nedelju od 20 časova dočekuje Vojvodinu u prvom kolu Superlige Srbije.

Bonus video:

Postavi odgovor