Reakcija na žreb iz Novog Sada: Čast nam je da igramo sa velikanom kakav je Ajaks, imamo vremena da ih analiziramo

Vojvodina će u drugom kolu kvalifikacija ukrstiti koplja sa slavnim Ajaksom. Povodom žreba, prve utiske izneo je trener novosadske ekipe Božidar Bandović.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Strateg ekipe sa Karađorđa ističe da mu je čast što Vojvodina ima priliku da igra sa takvim velikanom, te da se njegov tim okreće pripremama za dvomeč.

“Ajaks je evropski velikan. Sigurno da su na papiru favoriti, ali za nas je pozitivno što imamo priliku da se odmerimo sa jednom takvom ekipom. Čast je što smo došli u poziciju da igramo sa Ajaksom i sigurno da ćemo se pripremiti najbolje što možemo. Iako je iza njih slabija sezona, sada imaju novog trenera, počinju ispočetka i definitivno će biti jači. Ajaks je Ajaks, bez obzira na jednu lošiju godinu, imaju nove pripreme sa novim trenerom i verovatno i pojačanjima, ali imamo vremena da ih analiziramo i da se pripremimo na najbolji mogući način”, rekao je Bandović.

Sprema se spektakl: Ajaks stiže na Karađorđe

Crnogorski stručnjak ističe i da pripreme za novu sezonu za sada teku po planu.

“Pripreme protiču kako treba, ušli smo u drugu nedelju, pripremamo igrače za treću kada podižemo ritam. Takođe, radimo i na principima i stilu igre koji smo gajili i do sada, sa ciljem da ga još unapredimo i budemo bolji. Nemamo nikakvih problema, momci rade odlično. Imamo jak intenzitet i iz nedelje kako bismo u novoj sezoni bili maksimalno spremni”, zaključio je Bandović.

Bonus video:

2 Komentara

    Vosa ima da ide na izlet u Amsterdam na revans haha

    Nije ih bas sreca pogledala jeste da će igrsti protiv jako kvalitetnog rivala ali tesko da mogu da urade nešto protiv njih

Postavi odgovor