Barak Bahar bez trojice počinje eru na Marakani

Vreme je za Baraka Bahara.

Počinje era izraelskog stručnjaka na Marakani, koji će u ponedeljak okupiti crveno-bele u Ljutice Bogdana.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Nemanja Motika, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić i Aleksandar Pešić su napustili Ljutice Bogdana, a čeka se i zvanična potvrda da će Milan Borjan karijeru nastaviti u Slovanu iz Bratislave. Pored navedenih, neizvestan je status Marka Gobeljića i Slavoljuba Srnića, a čekaju se i pojačanja. Petar Olajinka i Marko Stamenić su ranije potpisali, tako da će biti sutra na prozivci.

Ono što se zna jeste da Irakli Azarov, Kings Kangva  i Strahinja Eraković nisu u mogućnosti da budu sa ekipom, jer trenutno imaju obaveze u reprezentacije.

Pored njih, videćemo da li će Stefan Mitrović, Stefan Leković i Nikola Mituljikić stići na Marakanu, jer su do nedavno bili sa mladom reprezentacijom Srbije.

Ono što zanima sve navijače Zvezde su pojačanja. Očekuje se da uskoro Edmund Ado, Omri Glazer i Žan Filip Kraso postanu deo crveno-belog tima.

Očekuje se da Bahar da potpuno novo ruhu Zvezdinom timu i da spremi ekipu za Ligu šampiona.

Bonus video:

4 Komentara

    Kompletirace kurac i napuniti dzepove i otici u Jerusalim. Sine, gledaj kako ce da nas pune. Pa nece u LS da sviraju penale za svako padanjeeee…

    Mislim da bi Zvezda bila jaca i bez Bahara, nije covek kriv sto ne poznaje materiju t.j. fudbal a dobio krupan zalogaj da igra ligu sampiona

    Neka samo krene u akciju,da vidimo koliki su dometi nase Zvezde sad u novom sastavu!!!

    Polako konpletirace brzo sastav … sto se tiče liga nema tu ko da je osvoji sem zvezde

Postavi odgovor