Bolna prodaja - u Premijer ligu?

Kup kralja je bio nadohvat ruke… Bajkovit epilog se već vrteo u glavama navijača Majorke, ali Atletik Bilbao je na kraju podigao čuveni pehar posle 40 godina suše!

Baskija je slavila, dok su srpski igrači iz redova Majorke tugovali. Nemanja Radonjić nije bio siguran u penal seriji, Matija Nastastić je na terenu proveo 105 minuta, a Predrag Rajković se nije skidao. Ostao je na klupi i nije bio u prilici da pomogne timu, jer je pravilo trenera da Srbin brani u ligi, a Dominik Grajf u Kupu kralja.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Možda se ispostavilo kao greška, pošto znamo koliko je Rajković dobar u penalima, ali sada je već kasno da se priča o tome. Odmah nakon finala, španski mediji su lansirali vest, o kojoj se već pričalo, a ona je vezana za budućnost Rajkovića.

Kako navode, Majorka će najverovatnije morati da proda srpskog golmana na leto, jer je potražnja velika. Pominju se engleska Premijer liga kao potencijalna nova destincija, a ističe se kako će ova prodaja biti bolna za Majorku, iako bi mogla da napuni kasu.

Razlog je vrlo jednostavan – Predrag Rajković je jedan od najboljih u redovima Majorke, koja bi za transfer Srbina navodno mogla da dobije 10.000.000 evra.

Bonus video:

2 Komentara

    Steta sto naši igrači nisu uspeli da dodju do trofeja u kupu …nazalost uglavnom smo tragičari kao i ovaj put

    To je za Rajkovica odlicna stvar,PL je san za svakog fudbalera

Postavi odgovor