SRPSKA ZASTAVA IZA BORJANOVIH LEĐA: Navijači skandirali golmanu Crvene zvezde! (FOTO)

Golman Kanade i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, počeo je svoju misiju – odbranu nacionalnog gola na Svetskom prvenstvu.

Borjan se od prvog minuta našao na golu Kanade, protiv favorizovane Belgije, ali na žalost mu nije pošlo za rukom i nije uspeo da sačuva mrežu.

Miči Bačuaj je uspeo da matira kanadskog golmana i dovede Belgiju do prednosti. Ipak to nije sprečilo navijače da odaju počast cuvaru mreže crveno-belih. 

Naime, oni su početkom drugog poluvremena skandirali njegovo ime i prezime, a iza njegovih leđa je osvanula srpska zastava. 

WhatsApp Image 2022 11 23 at 9.17.08 PM
Iza Borjanovog gola, srpska trobojka! (FOTO: Meridian)

Takođe, pogledajte šta su navijači Kanade imali da kažu o golmanu Kanade Milanu Borjanu!

– On je najbolji golman kojeg je Kanada imala. On nam je pomogao da prođemo kroz prvu rundu. Bez njega na utakmici, Kanada nema šanse. Zato što je dobar golman, pomoćiće nam da prođemo grupnu fazu – rekao je jedan od navijača Kanade kojeg smo pitali o Milanu Borjanu.

– Iskreno, dobar je golman, kako je stariji, iskusniji je, a pošto nam je mlađi golman polomio nogu, mnogo znači za tim.

Da li može da zaustavi Romelua Lukakua i Kevina De Brujena? Može, ali nije uspeo da zaustav Mičija Bačuaija koji je doneo pobedu Belgiji.

POSLEDNJA SMOTRA PRED BRAZIL: Piksijevi “Orlovi” spremni za “Karioke”! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: KATAR UŽIVO: Marokanci otkrili šta misle o Halilhodžiću!

Postavi odgovor