Zvezda svim silama krenula po dete Vojvodine, na talonu milionski transfer

Lepo će se opariti Crvena zvezda transferom Iraklija Azarova u ukrajinski Šahtjor. Međutim, ostaće rupa na levom boku terena koju bi odgovorni sa Marakane da popune iz igračkog kadra Vojvodine.

Kako prenosi Sport klub, Zvezda je svim silama krenula po potpis deteta Vojvodine i 18-godišnjeg levog beka – Stefana Bukinca!

Nije prvi put da se šampion Srbije interesuje za momka rođenog 2005. godine. Kada su crveno-beli dogovarali transfer Uroša Kabića iz Novog Sada raspitivali su se i za Bukinca.

Vojvodina tada nije želela da prodaje mladog levog beka, ali deluje da je sada raspoložena za posao. I to po visokoj ceni.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Novosađani za Bukinca traže čak 1.500.000 evra i veliko je pitanje da li Zvezda želi (i može) toliko novca da izdvoji. Pogotovo što se radi o momku koji još uvek nije imao “punu” sezonu u Super ligi Srbije.

Mada odgovorni sa Marakane smatraju da je Bukinac prototip modernog levog beka. Brz, atletski snažan sa ogromnim prostorom za napredak. Samim tim i zaradu.

Zvezda je napravila sjajan potez kada je Azarova dovela iz Dinamo Batumija za 300.000 evra i prodala ga za 10 puta veću sumu Šahtjoru. Plan je da se slično uradi i sa Bukincem koji bi možda mogao da dobije i više prostora za igru od Gruzijca.

Naredni dani bi trebali da nam donesu odgovor da li će Zvezda kompletirati još jedno pojačanje uz koje traži i napadača i zadnjeg veznog.

Bonus video:

7 Komentara

  Preuzimanje igrača iz svoje filijale.

  UPRAVA NAPOLJE!

  KAKVIH MILION I PO??? DAĆETE GA ZA DŽABE!

  NIJE NA PRODAJU!

  Vas da kupe! Vas upravo daćemo za džabe!

  UPRAVA NAPOLJE!

  Odgovori

  Kakvi su ovo komentari? Ovo generise vestacka inteligencija?

  Odgovori

  Koga vise zanima sekta ?

  Odgovori

  Ako je već tako dobar i talentovan bolje je da ga zadrže a ne da odmah razmišljaju kako da ga prodaju za koju godinu

  Odgovori

  Ako samo planiraju da ga uzmu od Vojvodine da bi ga kasnije prodali za debele pare onda se isplati dati milione za njega

  Odgovori

  Dosta dobrih transfera godinama u nazad su realizovali sa Vojvodinom, verujem da će i ovaj

  Odgovori

  Hoće da ga se dočepaju pre nekog inostranog kluba

  Odgovori

Postavi odgovor