"Biću bolji od oca": Sin bivšeg fudbalera Zvezde potpisao profi ugovor sa Čukaričkim

Ofanzivni vezista kadetske selekcije Čukaričkog, Filip Matijašević (15), potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Brđanima.

“Nadam se da je ovo samo početak lepe fudbalske karijere, da pokušam da budem bolji od oca Vladimira. Doduše, ne igramo na istoj poziciji, ofanzivniji sam, ipak je lepše davati golove, nego se braniti” istakao je neposredno posle potpisivanja ugovora Matijašević, koji je potom nastavio:

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

“U Čukaričkom sam već sedam godina, trudio sam se sve vreme i dočekao sam potpisivanje prvog profesionalnog ugovora. Nadam se da ću u skorije vreme imati privilegiju da debitujem za prvi tim.

Matijašević ne propušta mečeve prvog tima Čukaričkog, za sada ima ulogu „skupljača lopti“, a pored aut linije najbolje može da vidi majstorije trenutno trećeplasiranog tima Super lige Srbije.

“Gledam ih kad god mogu, za sada skupljam lopte sa istočne strane. Posebno je lepo gledati igrače na poziciji na kojoj igram, Ivanovića, Adžića, Ovusua, Lučića, Tomovića, Jankovića, Badamosija, da ne nabrajam dalje. Pokušaću da budem bolji i od njih tokom karijere.

Filip je i član mlađih reprezentativnih kategorija Srbije.

“Nadam se da ću nastaviti da dobijam poziv za reprezentaciju, ako zaslužim čak i za stariju generaciju” optimista je Matijašević.

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor