Kovačević: Siguran sam da će Zidan preuzeti Juventus

Trenutno sportski direktor Olimpijakosa, a nekada velika zvezda brojnih evropskih klubova – uključujući i Juventus, Darko Kovačević, govorio je za italijanski “Tutosport”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Dotakao se bivši napadač raznih tema uz napomenu kako je ubeđen da će njegov bivši saigrač, legendarni Zinedin Zidan, ponovo krenuti put Torina.

“Dve godine koje sam proveo u Torinu mi bude prelepa sećanja. Delio sam svlačionicu sa Zidanom i znam da on voli Juve. Siguran sam da će jednog dana preuzeti Juventus. Svakako ne znam kada”, poručio je Kovačević, a potom sa još nekoliko lepih reči opisao generaciju crno-belih u kojoj je igrao važnu ulogu:

“Juventus je voljen širom sveta, razumete sigurno važnost toga. Zidan je bio najbolji na svetu, a tu su bili šampioni kao što su Del Piero, Davids, Trezege, Takinardi… Sjajni igrači i sjajni ljudi”, istakao je Darko Kovačević.

Bonus video:

Postavi odgovor