De Rosi želi da vrati Kolarova u Romu

Tijago Pinto nedavno je napustio funkciju sportskog direktora Rome, a jedan od kandidata da ga nasledi je i Aleksandar Kolarov.

Vučica traži naslednika za Portugalca, a Danijele de Rosi je oduševljen idejom da ponovo sarađuje sa bivšim reprezentativcem Srbije.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Italijan je u januaru preuzeo tim od Žozea Murinja i odmah je impresionirao, ostvarivši učinak od osam pobeda, jednog remija i poraza.

Zbog toga se sve glasnije govori o produžetku saradnje De Rosija i Rome, a dobri rezultati polako ostavljaju prostor legendi kluba da utiče i na neke druge krupne odluke.

Jedna od takvih je imenovanje čoveka zaduženog za transfere, a strateg Vučice ima ideju da to budu ili Kolarov, ili Nikolas Burdiso, prenosi Tuttomercatoweb.

Problem bi mogla da predstavlja direktorka Rome, Lina Suloku, koja je misli da bi Fransoa Modesto iz Monce bio bolje rešenje za poziciju sportskog direktora.

UŽIVO: Crvena zvezda – Partizan

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Zašto da ne sa njegovim iskustvom mogao bi pomoći mbogo ekipi

Postavi odgovor