Dijara sanja Humsku: Želim da dođem u Partizan, da vratimo klub na prvo mesto!

Kada pomenete prezime Dijara, navijačima Partizana postane toplo oko srca. Sigurno jedan od najvoljenijih stranaca u istoriji Humske i čovek koji je doneo mnogo radosti pristalicama crno-belih.

Kopačke je okačio o klin i polako počinje da razmišlja o budućnosti. Senegalac razmišlja o trenerskom pozivu, a mašta da jednog dana sedne na klupu srpskog tima.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Prati situaciju u klubu i ističe veliku želju da nekada postane trener Parnog valjka.

„Rešio sam da završim karijeru i pođem u nove izazove. Krenuo sam sa trenerskim poslom, to me je privlačilo i trenutno sam u Turskoj, radim u Antaliji. Lepe me uspomene vežu za period u tom klubu i eto rešio sam da se vratim. Bio sam u drugoj ligi, igrao sam u Elazigu, to mi je bio poslednji angažman“, rekao je za Žurnal.

Nikada nije krio ljubav prema Partizanu, tako da ne čudi želja za povratkom.

 „Naravno da bih želeo, svi znaju koliko volim Srbiju, Partizan je moja druga kuća, san mi je da se jednog dana vratim u klub kao trener. Pre mesec dana bio sam u Srbiji i završavao polaganje za B licencu. Uvek će mi biti drago da pomognem kako bismo vratili Partizan tamo gde i pripada – na prvo mesto“, zaključio je Dijara.

Bonus video:

6 Komentara

  Mora sve da se menja iz korena ako misle da nešto bude bolje

  Odgovori

  Kako su radili sve im se vraca sad,sve dolazi na naplatu!

  Odgovori

  Ma samo pravi ljudi poput Sase Ilica da dodju da vode klub i bice sve dobro

  Odgovori

  Ne moze izgleda ovu upravu niko da otera odavde

  Odgovori

  Jedini igrac od stranaca koje sam postovao,borio se samo tako

  Odgovori

  10 takvih da se vrati ne moze da ga vrati na pravo mesto

  Odgovori

Postavi odgovor