Džajić potvrdio: Piksi dobija novi ugovor

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić je bio gost podkasta “Wish&Goal” i govorio je o temama vezanim za reprezentaciju Orlova.

Prvo je istakao da će igrači biti izolovani u posebnom hotelu.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

“Postoji dogovor oko smeštaja. U hotelu gde su reprezentativci ne boravi niko drugi. Svi ostali članovi Izvršnog odbora i Saveza imaće drugi hotel. Mora da se napravi jedna fina atmosfera, da se ne doživi ono iz Katara, kad je bilo puno priča o nekim drugim stvarima, to sad ne sme da se dozvoli”, rekao je Džajić.

Nema više toliko vere u nacionalni tim kao što je to bilo pred Mundijal.

“Možda precenjujemo sebe zato što mnogo igrača igra po Evropi, skoro svi. Narod očekuje da rezultati budu bolji. Reprezentaciji fali imidž i atmosfera, kult. Mi to ne možemo dok se ne napravi neki pomak i rezultat. Ne može samo rečima. Narod može da bude razočaran, ali ne sme da se odvaja od reprezentacije”, istakao je Džajić.

Pominjao se novi ugovor za selektora Stojkovića, a prvi čovek Saveza je potvrdio informaciju.

“Piksi će potpisati novi ugovor. On je naravno izrazio želju da bi on bio sigurniji, da se vidi kontinuitet. Nije on od juče, pa da ne shvata svoju odgovornost. Ako smatra da on treba da ima veru i samopouzdanje, onda je to u redu. Nikad vi kao trener ne zante koliko možete da trajete.”

Bonus video:

4 Komentara

    Nece odcekati on kraj ugovora verujem,oterace ga brzo jer ne znamo nista vec duze vreme!

    E sad smo ga zvanicno ugasili sa Piksijem,sad niko da ga skine ne moze!

    Veseli nas fudbal sa tobom i Piksijem na celu…

    Ugasili smo ga potuno samo polako,tek cemo videti to

Postavi odgovor