Stojković: Zadovoljan sam reakcijom igrača - bićemo pravi u Nemačkoj

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na gostovanju u Beču od domaće selekcije Austrije rezultatom 2:1.

Vimer i Baumgartner su u ranoj fazi meča pogađali za ekipu selektora Ralfa Ragnika, a Strahinja Pavlović je ublažio prednost Austrijanaca.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

Po završetku susreta oglasio se selektor Dragan Stojković Piksi.

“Osećanja su pomešana. Krivo mi je što smo izgubili, ali zadovoljan sam reakcijom igrača. Bili smo blizu drugog gola. Nismo zaslužili da izgubimo, ali to je fudbal. Ovo je odličan test, protiv jedne sjajne ekipe poput Austrije. Ima loših, ali i dobrih stvari. Nema spavanja za trenere. Radićemo video analizu. Sutra ćemo održati sastanak i da vidimo gde smo grešili”, kazao je Piksi, a potom nastavio u istom ritmu:

“Krenuli smo sa četvoricom u liniji, ali nešto me je uverilo da nije to to. Pokušali smo kroz naš stil igre da se vratimo i dođemo do rezultata. Ne zaboravite da smo imali i nekoliko dobrih šansi u prvom poluvremenu. Nismo ih koristili, ali daj Bože da ih koristimo u Nemačkoj. Srbija će biti prava u Nemačoj. Sabraćemo utiske i videti koliko možemo da pružimo posle meča sa Švedskom. Imali smo probleme sa Kostićem, Spajićem koji je tražio izmenu… Saša Lukić nije spreman za 90 minuta. Nisam srećan zbog poraza, ali srećan sam zbog hrabre igre. Bili smo blizu pozitivnog rezultata”, poručio je Stojković.

Bonus video:

3 Komentara

    Malo je razloga za sreću posle ovakve utakmice a pri tom nigde nije pomenuo našeg golmana koji je lako primio dva gola, džaba im analiza ako će i na sledećim utakmicama da dozvoljavaju protivniku da ih u prvih 10-15 minuta iznenadi.

    Ovaj Piksi zeza narod,kakve on izjave daje to je neverovatno.

    Nema više euforije kao pred svetsko, ali nadam se da ce nas iznenaditi i obradovati na EP

Postavi odgovor