Đurđević radi sa psihologom: Pomoći će mi, ali prvo moram da pomognem sebi

Uroš Đurđević igra sezonu ipod očekivanja, ali to bi moglo da se preokrene u nastavku.

Kada neko na severu Španije kaže Đuka, nema potreba razmišljati o kome se radi.

Bivši napadač Partizana je ostavio veliki trag u Sportingu iz Hihona i postao ljubimac navijača, ali ove sezone igra na slabijem nivou u godini kada Sporting juri povratak u La Ligu.

Postigao je Đurđević tek dva pogotka na 21 utakmici, naterao upravu i trenera da potencijalno razmotre i druga rešennja, ali pre toga da pruže podršku 29-godišnjem napadaču koji je odučio da potraži pomoć psihologa kako bi u nastavku sezone zaigrao u prepoznatljivoj formi, piše “Elgo Digital”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Nova je godina, nadam se da će biti bolja nego prošča. Pokušaću da budem mirniji. To mi je teško, jer sam na terenu mnogo temperamentan. Istina, moram to da poboljšam i manje protestujem, ali istina je i da nas napadače dosta fauliraju. Ima mnogo igrača koji me poznaju i idu ciljano ka mene. Znaju moj karakter i temperament, pa se sigurnon igraju sa tim. Moram da napredujem i naučim da igram protiv njih”, rekao je Đurđević i dodao:

“Imam psihologa koji radi sa mnom. On će mi pomoći, ali prvo moram da pomognem sebi”.

Bonus video:

Postavi odgovor