Felipe Anderson bi mogao da doživi scenario SMS-a: Lotito pokušava da stopira transfer Brazilca u Juventus

Felipe Anderson, jedan od najboljih igrača Lacija u tekućoj sezoni, našao se na radaru Juventusa koji je istrajan u nameri da ga vidi sledeće sezone u svojim redovima, ali to neće tako lako dozvoliti prvi čovek tima iz Rima – Klaudio Lotito.

Poznato je da prvi čovek Lacija često ne želi da pusti svoje najbolje igrače da napuste klub, iako bi njihovom prodajom mogao dobro da napuni kasu.

Sličan scenario viđen je pre nekoliko godina sa Sergejom Milinkovićem Savićem, koji je bio želja brojnih evropskih velikana ali su Lacijali za njegove usluge tražili veliko obeštećenje.

I sada Lotito nema nameru da pusti jednu od uzdanica tima da promeni sredinu. Kako prenosi “Korijere delo Sport” Anderson se nalazi u završnim pregovorima sa Juventusom, što je nateralo Lotita da pozove njegovog agenta na sastanak u nameri da privoli krilnog igrača da ostane u Rimu.

Navodno sastanak Lotita sa predstavnicima brazilskog igrača zakazan je upravo na dan utakmice između Lacija i Juventusa (u subotu 18:00).

Najveći problem može predstavljati plata koju potražuje Felipe Anderson. Prema pisanju italijanskog lista on traži 3.500.000 evra godišnje, dok je Lacio spreman da ponudi milion manje. Međutim, ukoliko žele da sačuvaju Andersona izgleda da će morati da odreše kesu, a Lotitio nije baš poznat po tome.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor