Haos u FSS-u: Šurbatović iz Ruande sprečio puč

Da stvari u FSS-u nisu baš najidealnije jasno je i vrapcima na grani, međutim, nakon pobede Dragana Džajića na predsedničkim izborima, dogodio se novi problem, prenosi Sportklub.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

O čemu se radi?

Naime, generalni sekretar Jovan Šurbatović umalo je odlukom NN lica bio smenjen sa ove funkcije, dva dana nakon što je imenovan.

Do pomenutih izbora Šurbatović je bio na funkciji vršilaca dužnosti, međutim, dileme oko njegovog ostanka na tom mestu nije bilo, pogotovo što se zna da on i Dragan Džajić neguju konekciju dugu više od 30 godina, kada je Šurbatović bio jedan od viđenijih navijača Crvene zvezde.

Šokantna odluka Dragana Džajića – ili, ipak, nije?!

Ipak, neko ga više nije želeo u savezu, pa je u novom službenom listu FSS-a, bez koga akti o Izvršnom odboru nemaju vrednost, izostavljeno ime Jovana Šurbatovića i tako dat legitimitet da funkciju generalnog sekretara ne obavlja niko.

Isto lice je brže – bolje, pojedinim medijima dostavilo informaciju da je Šurbatović sklonjen sa pozicije, međutim, haos tek sledi kada je pomenuti Šurbatović došao do saznanja da mu se radi o glavi iza leđa.

Šurbatović je iz daleke Ruande, gde se nalazi na kongresu FIFA hitno reagovao i naložio štampanje novog službenog lista FSS-a i naredio da se u zvanični dokument saveza vrati njegovo ime i tako sprečio neverovatnu situaciju, a u isto vreme i sačuvao svoj posao.

Oglasio se FSS zbog Džajićevog “poteza”

Sve u svemu, ni nakon izbora situacija u savezu nije najbolja. Prema informacijama Sportkluba, očigledno je da i dalje postoje “krtice” u Kući fudbala, pa neka se rukovodeći zabavljaju tražeći je…

BONUS VIDEO:

5 Komentara

  Lepo je pocelo sa Dzaicem brzo će se pokazati da je ovo potpuni promašaj ..ne valja nam Vidic jel

  Odgovori

  Bice smenjen sigurno,cim je ovako krenulo

  Odgovori

  Surbatovic se bas dobro uvalio u savez i nema nameru da ide

  Odgovori

  Covek u Ruandi,bas ga brigaaa uziva

  Odgovori

  Haahhaha sta se sve radi u savezu

  Odgovori

Postavi odgovor