FSS usvojio strategiju razvoja u periodu 2024 -2028 pod nazivom "Možemo bolje"

Fudbalski savez Srbije je na trećoj redovnoj sednici Skupštine u sportskom centru u Novoj Pazovi između ostalog usvojio Izveštaj o radu, kao i Strategiju razvoja fudbala u Srbiji za četvorogodišnji period (2024. do 2028.) pod nazivom “Možemo bolje”.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Sednici su izuzev delegata FSS prisustvovali predstavnik UEFA, Luka Nikola, koji je preneo pozdrave predsednika evropske kuće fudbala, Aleksandra Čeferina i generalnog sekretara Teodora Teodoridisa i pohvalio uspehe mlađih kategorija Srbije ( četvrtfinale selekcije U17 na EURO na Kipru).

Predsednik FSS, Dragan Džajić otvorio je zasedanje na kom je bilo prisutno 63 od 81 delegata. Potom je usvojen dnevni red sednice, kao i zapisnik sa skupštine održane osmog jula 2023.

Usvojena je i strategija razvoja fudbala u Srbiji u naredne četiri godine pod nazivom “Možemo bolje” s akcentom na poboljšanje fudbalske infrastrukture, ulaganjem u nove stadione uz otpočet projekat izgradnje nacionalnog stadiona u Beogradu.

Takođe, delegatima je predstavljen i Izveštaj o radu.

“Posle detaljnog opisa i obrazloženja svega ostvarenog od strane generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića delegati su usvojili Izveštaj o radu. Delegati su na kraju bili detaljno upoznati i sa Finansijskim izveštajem FSS u prethodnom periodu, koji su potom i usvojili – saopšteno je iz FSS.

Bonus video:

8 Komentara

  Kakva li je to strategija sa Dzajicem,Surbatovicem…

  Naziv strategije treba da bude “Moramo bolje”

  Naziv bi trebao biti MORAMO BOLJE

  Super je što u 2024. godini usvajaju zapisnik sa skupštine koja je održana godinu dana ranije, toliko o tome da možemo bolje!

  Narocito uz sadasnjeg predsednika FSS koji je vrlo perspektivan za jos jedan mandat!

  Dotakli smo polsedgnje grane naseg fudbala,tereni se raspadaju a oni pricaju neke bajke

  Pa gore od ovoga ne moze da bude u nasem fudbalu da se ne lazemo

  Ma sta moze bolje od ovoga,daj nemoj da se zanosimo sa glupostima

Postavi odgovor