NIŠTA OD ZVEZDE Ruski velikan želi Aleksandra Prijovića

Prethodnih dana se pojavila informacija da bi Crvena zvezda mogla da dobije veliko pojačanje u vidu srpskog napadača Aleksandra Prijovića.

Ipak, sada su crveno-beli dobili konkurenciju pošto su se u trku uključili ruski klubovi, pre svih moskovska Lokomotiva.

Imam svakodnevno pozive od više ruskih klubova zbog Prijovića. On je radio sa trenerom Čerčesovim, sarađivao sa porodicom Savidis, tako da bi voleo da se oproba u ruskoj ligi. Ipak, moram da demantujem informaciju da je Aleksandar slobodan igrač, jer ima još ugovor sa Al Itihadom na tri i po godine – rekao je Filip Lešnjevski, agent našeg napadača.

On je dodao i to da bi Prijović voleo da promeni klub.

Aleksandar je raspoložen da ode negde na pozajmicu, da bi mogao da konkuriše za mesto u reprezentaciji, ako se Srbija plasira na Evropsko prvenstvo – zaključio je Lešnjevski.

Al Itihad insistira da klub koji je zainteresovan za Prijovića preuzme njegovu kompletnu platu, što je gotovo nemoguća misija za mnoge.

VULIĆ: Sve držimo u našim rukama i za sve se mi pitamo!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Milan Bard Živadinović – Al Capone, rijaliti, Jović i starlete, Tadić, najveći talenti u Crnoj Gori

Postavi odgovor