Stigla potvrda FSS-a: Orlove u martu očekuju dve probe, prva u Moskvi

Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je, iako ne tako ubedljivo i sigurno kao što je očekivano, da izbori plasman na Evropsko prvenstvo i obraduje celu državu. Orlovi, predvođeni Draganom Stojkovićem Piksijem, ostvarili su uspeh na koji se čekalo 24 godine.

Prethodni put kada je naša selekcija nastupala na takmičenju najboljih na Starom kontinentu, Stojković je bio u ulozi igrača.

Dugo se najavljivalo i pričalo o tome kako će proteći pripreme za EURO, a one će u martu početi sa dve prijateljske utakmice. Fudalski savez Srbije je i zvanično potvrdio glasine – Orlovi će 21. marta 2024. godine gostovati u Moskvi, gde će odmeriti snage sa selekcijom Rusije.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

To neće biti sve od izazova u trećem mesecu kalendarske godine, jer samo četiri dana kasnije Srbiju očekuje “okršaj” sa Kiprom u Limasolu.

Uoči odlaska u Nemačku, koji je zakazan za jun, jasno je da će naša reprezentacija odigrati barem još dva susreta. Orlovi se nalaze u grupi C, gde će odmeriti snage sa ekipama Engleske, Danske i Slovenije.

Bonus video:

8 Komentara

  Bilo bi dobro da su dogovorili prijateljske utakmice sa aktivnim protivnicima iz grupe

  Odgovori

  Što više prijateljskih utakmica budu odigrali to bolje za njihovu formu

  Odgovori

  Mi jedino i mozemo da im dodjemo!!!!

  Odgovori

  Znaci svaka prijateljska utakmica za nase Orlove

  Odgovori

  Lose provere,trebali su jace reprezentacije da nadju

  Odgovori

  Kipar i nekako,ali gde bas sad nadjose sa Rusima da igraju

  Odgovori

  Realno smesne provere,bas su lose repke izabrali za pripremu

  Odgovori

  Treba tempirati formu pred prvenstveno ,sto vise utakmica to bolje

  Odgovori

Postavi odgovor