Nema povlačenja, nema predaje...

Kao što kažu stihovi beogradske rep grupe – nema predaje.

Upravo to je slučaj Gelora Kange, još uvek fudbalera srpskog šampiona, koji odbija da kapitulira pod Barakom Baharom.

Kada jedan Azerbejdžan nije dovoljan…

Prvi minuti ove sezone za “mangupa” iz Gabona protekli su savršeno. Gotovo istog momenta kako je kročio na teren je asistirao za treći pogodak Zvezde u Lučanima i na neki način poslao poruku izraelskom treneru.

Ovacije i aplauzi sa tribina prilikom njegovog ulasku u igru bili su jasni pokazatelj da je publika i dalje slaba na njega, a kako i ne bi…

gelor kanga-crvena zvezda
Kanga pogodio penal za 1:0 protiv Pjunika (FOTO: Starsport)

Kanga je prvi put stigao na “Marakanu”, sada već davne 2015. godine, kada je na klupi sedeo Grof Božović.

Dobro zna šta je Crvena zvezda, prošao je sve faze sa klubom, od gubitka već osvojene titule, ispadanja od Ludogoreca, krize u klubu, pa sve do najvećih uspeha u ovom veku.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Može da bude ovakav ili onakav, voleli ga ili ne voleli, ali Kanga je to što jeste. Unikatan, a opet jedan od najboljih stranaca ikada u srpskom fudbalu.

Istina, voli da izgubi kompas i počne da se ponaša kao razmaženo dete i nervira sve oko sebe, međutim, kada namesti glavu na dobru frekvenciju, bude majstor fudbala i pokretač ekipe.

Zato Bahar verovatno i nije želeo da se totalno odrekne Kange. Moguća logika je upravo ta da je Izraelac želeo da “isprovocira” vezistu srpskog šampiona i izazove neku reakciju kod njega kako bi mu probudio volju i inat.

Grof Božović kandidat za selektora

Šta god da je u pitanju, očito funkcioniše. Kanga je pokazao da i na njega može da se računa, čak je i njegova proslava te asistencije za Stamenića bila prilično emotivna.

Završnu reč na “Marakani” još nije dao i verovatno ni ne planira.

“Da nisu bitne stvari, već šta ostavljaš za druge
Da samo zdrave glave možeš ostati još duže”

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Dobra je igrač ali mu je glava malo mutna, ukoliko uspe da je izbistri ostaće u klubu

    Treba mu dati malo prostora da igra Kanga je stvarno kvalitetan igrač mnogooo kvalitetan

Postavi odgovor