Gradski rival otvara Dmitroviću vrata iz Sevilje

Srpski čuvar mreže Marko Dmitrović mogao bi uskoro da napusti Sevilju. Tridesetdvogodišnji golman nema baš najbolju sezonu iza sebe u kojoj se očekivalo da će biti prva opcija na golu nakon odlaska Bona u Saudijsku Arabiju i zbog toga se sve više govori da će napustiti Sančes Pichuan.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Španski mediji pišu da gradski rival Betis želi da angažuje Alvara Valjesa iz Las Palmasa, koji je zainteresovan da umesto njega angažuje golmana Sevilje.

Čuvar mreže kluba sa Kanarskih ostrva impresionirao je svojim odbranama u aktuelnoj sezoni i tako pivukao pažnju zeleno-belih iz Andaluzije.

Valjes je upravo ponikao u Betisu koji bi mogao da ga vrati u sboje redove, a to bi moglo da otvori vrata Dmitrovićeve selidbe na Atlantik.

Srbin je u Španiju stigao pre devet godina, a pre Andalužana branio je boje Eibara i Alkorkona. Ranije je nastupao za Čarlton, Ujpešt i Crvenu zvezdu.

UŽIVO: Javor – Crvena zvezda

BONU VIDEO:

Postavi odgovor