Grent Holt: Sećamo ga se iz Premijer lige a prebacio se na rvanje!

Prošao je sve moguće rangove fudbala u Engleskoj, igrao je za niželigaže i za dva tima u Premijer ligi. Ostavio je dubok trag u Noriču, Ročdejlu, Notingem Forestu… Grent Holt je prava legenda i još uvek ne prekida sa sportom!

Sećamo ga se sa fudbalskog terena jer je u čak tri sezone nosio dres ekipa iz Premijer lige. Prvo je dve sezone proveo u Noriču, za koji je postigao 23 gola u Premijer ligi. Kasnije je nastupao i za Aston Vilu, na pozajmici iz Vigana.

KLADI SE NA PRAVI BORILAČKI SPORT!

Visoki napadač se odlikovao ogromnom snagom, često ste mogli da ga vidite u vazdušnim duelima i u borbi sa štoperima. Nakon što je jednu sezonu proveo u Škotskoj, noseći dres Hibernijana, vratio u Englesku. Od tada nastupa za niželigaše.

Kratko je bio u Kings Lin Taunu a onda se vratio u Berou, gde je već nastupao u ranijoj fazi karijere. Tamo ima ulogu igrača ali i trenera. U sezoni koja je iza nas nije postigao nijedan gol pa ga je možda i to nateralo da razmisli o drugim opcijama u životu.

Grent Holt je napravio jedan od najčudnijih transfera u engleskom fudbalu. Još uvek je aktivan ali je potpisao ugovor i sa organizacijom WAW. Sigurno su vam skraćenice WWE ili RAW mnogo poznatije. E, ovo je britanska verzija tih kompanija.

Američko rvanje, kako se to zvalo tokom prenosa kod nas ili kečeri, kako pamte stariji ljubitelji, ima i svoju evropsku verziju. Organizacija WAW je zadužena za takve događaje u Engleskoj a nju će pojačati ogromni napadač iz Karlajla.

POGLEDAJ NAŠE MMA SPECIJALE!

Ukoliko nikada niste gledali mečeve WAW organizacije, morate pogledati. Nas je zapanjilo koliko je gluma loša, koliko su takmičari neuigrani i kako malo publike gleda ove nastupe. Možda im veću popularnost donese učešće poznatog fudbalera.

Ovo nije prvi ovakav slučaj u svetu fudbala. Istim putem su već išli Tim Vise, nekadašnji golman Nemačke i Stjuart Tomlinson, nekadašnji golman Bartona. Da li je Grent Holt ozbiljan u nameri ili ne tek ćemo videti ali je siguran da će se fudbalu vratiti naredne sezone!

Postavi odgovor