Grof najavio sunovrat srpskog fudbala: Biće samo još gore...

Da Partizan nije prošao Sabah, srpski fudbal bi doživeo težak debakl na evropskoj sceni. I ovako situacija nije baš najbolja, jer su Vojvodina i TSC brutalno prizemljeni… Miodrag Grof Božović je analizirao trenutno stanje i upozorio da neće biti bolje u budućnosti.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Popularni Grof najavljuje još goru situaciju u srpskom fudbalu.

“Očekujem još gore rezultate. Teško ćemo mi ovo da popravimo. S jedne strane igraju protiv kvalitetnijih protivnika, što se možda ne može reći za Sabah koji teško da je bolji od Partizana, ali ih je pobedio u prvom meču. Mislim da se naši klubovi nisu dobro pripremili za ovo. Ako pričamo o TSC-u, ljudi igraju ozbiljno takmičenje, nisu se uopšte pojačali, teško je očekivati neki rezultat”, rekao je Božović za “Glas Srpske”.

Posebno je apostrofirao razliku između našeg i portugalskog fudbala. Ističe da je samo Crvena zvezda konkurentna na evropskom tlu i da to nije dobro.

“Kvalitet naše lige video se u 20. minutu utakmice TSC – Braga. Mora da se smanji liga, da se više ulaže, pogotovo klubovi koji su se direktno plasirali u Evropu, oni su zaradili neke pare. Osim Zvezde, ne vidim da je neko ulagao u neka velika pojačanja. Ovo što imamo pet klubova u Evropi je rezultat toga što su napravili Zvezda i Partizan u poslednjih pet godina. Ne treba zaboraviti onu seriju rezultata koju je napravio Vladan Milojević kada je Zvezda počinjala kvalifikacije od prvog kola. Brzo ćemo se vratiti na nivo na kojem smo bili”, podvukao je Božović.

Bonus video:

3 Komentara

  Pa i hoce nema ovde nikakvog pomaka napred tonemo u svalim segmentu polako ali sigurno

  Odgovori

  Najlaške je držati ruke u džepovima, pikati džepni bilijar i praviti se pametan

  Odgovori

  Ne zajebavaj Grofe, bilo je gore sad ide na bolje

  Odgovori

Postavi odgovor