Kejn ceni Srbiju: Predstavljaju veliku pretnju, Mitrović i Tadić su sjajni

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn istakao je u više navrata na konferenciji za medije u Gelzenkirhenu da će Srbija biti velika pretnja njegovom timu.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

“Volim da igram za svoju zemlju i za svoj narod. To bi bio vrhunac karijere svakog od nas. Za mene lično trofeji mnogo znače, ali ih nikada nisam osvojio. Zbog toga sam još odlučniji i hrabriji da pokušam da ih osvojim. Nadam se da ću u tome i uspeti”, rekao je Kejn.

O reprezentaciji Srbije ima samo reči hvale i ističe da će biti opasna.

“Kao što sam rekao ranije, mislim da imaju puno kvaliteta, odličan tim, daju dobre golove i predstavljaju veliku pretnju. Očekujemo da izađu agresivno, da se brane dobro i zahtevnu utakmicu. Biće to izazovna utakmica, usredsredićemo se na sebe, ali svakako su velika pretnja”.

Stojković: Ako povedemo, idemo na drugi gol – vreme je da napravimo iskorak

Da li je poraz od Srbije za njega zabranjena tema?

“Ne, ne mislim da je dobro razmišljati o tome. Na fudbalskoj utakmici se može svašta dogoditi, pripremate se i želite da imate fantastičnu utakmicu. Nadam se da ćemo se sutra tako i odigrati”.

Dobio je pitanje o Tadiću i Mitroviću?

“Mitrović je jako dobar igrač, daje golove. Igra fenomenalno za reprezentaciju. Tadić je sjajan, taktičan, dobro kontroliše loptu. Jako se dobro poznajemo i znamo da nam od njih preti opasnost”, rekao je Kejn.

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Svestan je sa kakvim protivnikom treba da odigraju urtakmicu

    Svestan je da imamo i mi čime da zapretimo poznaje Mitrovica i zna koliko moze biti opasan jedva cekam utakmicu

    Imamo sjajne igrace,samo da budu slozni,i pobedicemo ih.

Postavi odgovor