HENDERSON SE NE PREDAJE: Od prvog dana žele da napustim Liverpul!

Džordan Henderson, kapiten Liverpula, osvrnuo se na tekuću sezonu u kojoj klub beleži rezultate koji su znatno ispod očekivanih!

Fudbaleri sa “Enfilda” nisu mogli da pretpostave da će imati ovakvu sezonu.

Klub je napustio Mane, ali je zato došao Nunjez koji se i dalje privikava na tempo igre u Premijer ligi. Mnogi su već otpisali Liverpul, ali ne i kapiten “Redsa”.

Naravno da nije kraj. Tim uvek evoluira. Da li je ekipa ista kao pre tri ili četiri godine? Ne znam. Stalno se razvija. Igrači dolaze i odlaze. Stalno se menjaju. Ono što je isto jeste da morate da radite, da se borite. Najvažnije je kako se nosite sa preprekama i nedaćama. Znam da će momci dati svaki put sve od sebe kada istrče na teren, to smo radili veoma dobro u poslednjih nekoliko godina. Sada to moramo ponovo da uradimo – izjavio je Henderson.

Kada je u pitanju iskusni veznjak mišljenja su uvek bila pomešana. Nekima je bio sjajan i pravi radnik na terenu, dok su drugi želeli da mu što pre vide leđa.

Tako je kroz celu karijeru. Ljudi su verovatno želeli da odem od pravog dana kada sam stigao ovde. Zaista je tako. I to se neće promeniti dok ne odem. To je sastavni deo igre. Svi imaju različita mišljenja o fudbalu. Neka mišljenja deluju poprilično ekstremno, pa pomislite i kažete sebi: ‘Dođavola’. Fokusiram se da budem bolji što mogu, da pomognem timu što je više moguće, da budem uspešan i pobeđujem. Uvek sam imao sumnje. Došao sam do te tačke da više volim da ih imam, nego da ih nema. Bilo bi pogrešno da ih nemam – zaključio je kapiten Liverpula.

Kakvo je vaše mišljenje o Džordanu Hendersonu?

HLADAN KAO ŠPRICER: Lukić pocepao “malu mrežu” sa bele tačke za vođstvo Torina! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Brazil i osvoji dres! EP25 | Meridian

 

4 Komentara

  Ne možeš svima ugoditi i Henderson je naučio da ne obraća pažnju na to

  Odgovori

  Ne mora da brine za svoje mesto u klubu sve dok Klop ne promeni svoje mišljenje o njemu

  Odgovori

  Daleko je kraj sezone, tek se 15 kolo igra ima nade za Liverpul

  Odgovori

  Dokazao je svima da je klasa od igrača i pd toga da su hteli da ga oteraju dosao je do kspitenske trake

  Odgovori

Postavi odgovor