Kejn ne krije uzbuđenje: Kapitenska traka u reprezentaciji je najveća privilegija, nemamo strah i želimo samo da igramo

Reprezentacija Engleske važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva, a svoj put ka željenom tronu započinju u nedelju, protiv selekcije Srbije.

Susret sa našim nacionalnim timom zakazan je za 21 čas u Gelzenkirhenu, a očekivanja uoči turnira iznela je prva zvezda tima – napadač minhenskog Bajerna, Hari Kejn.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

“Uzbuđen sam! U takvim trenucima se uvek osećate uzbuđeno, posebno kada stignete u zemlju koja je domaćin, smestite se u hotel i počnete da istražujete oko sebe. Trenutno su svi prilično mirni. Kapiten Engleske je verovatno najveća privilegija koju mogu da imam kao igrač. Nikada to neću uzeti zdravo za gotovo. To je jedinstven osćeaj. Velika mi je čast što sam četvrti put kapiten na velikom turniru. Igrali smo četvrtfinale, polufinale i finale, pa se nadam da je sada red na trofej”, kazao je Kejn i nastavio:

“Mislim da je ovaj tim jedan od najboljih, ako ne i najbolji. Pričam o formi u kojoj su igrali naši igrači. Imamo mnogo mladih i talentovanih pojedinaca, koji nemaju strah i samo žele da igraju”, poručio je Hari za zvanični sajt UEFA.

Bonus video:

3 Komentara

    Zelim da ga ovakav entuzijazam drzi samo do utakmice sa nasom reprezentacijom!!!!

    Kejn se nada da će Engleska osvojiti EURO, i siguran sam da su oni svima favoriti, ali mora znati da neće biti lako, ima još jakih reprezentacija koje imaju podjednako kvalitetne igrače.

    Na Kejnu je veliki pritisak,pitanje dal on moze da se bori sa tim?

Postavi odgovor