Kejnova poruka navijačima: Sudite nam posle turnira!

Iako Engleska nije pokazala ni izbiližno igru u odnosu na očekivanja prva violina “Tri lava” Hari Kejn ističe da javnost tamošnje zemlje ne bi trebalo da sudi o njihovim partijama pre kraja šampionata.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Uoči poslednje utakmice grupne faze sa Slovenijom Kejn ističe da je spreman da konačno pokaže igru na najvišem nivou.

“U nekim utakmicama ću igrati visoko, nekada se spuštati. Kao tim pokušavamo da pronađemo fluidnost, za sada nismo još uvek “kliknuli”. Ali, svi smo na visokom nivou, to će doći vremenom”, kaže napadač minhnskog Bajerna i dodaje:

“Najvažnije od svega, potrebno je da bolje igramo sa loptom, da je zadržimo, igramo više, i pronađemo pukotine između linija. Sve to će doći, na nama je da se dokažemo, nadamo se već u utorak”.

Engleska nije do sada pokazala mnogo toga na turniru, ali se uoči poslednjeg meča grupe C nalazi jednom nogom u nokaut fazi što je i bio prvi cilj pre početka turnira.

“Da nam je neko pre takmičenja rekao da ćemo biti u situaciji da se kvalifikujemo posle dve utakmice, prihvatili bismo to. Ako ćemo iskreno, nismo igrali na način koji želimo do sad. Zato je utakmica sa Slovenijom važna za nas, kako bismo osećaj preneli na nastavak turnira. Želimo da zavrđimo kao prvoplasirani”, ističe on i dodaje da je još rano za zaključke enegleskih navijača:

“Sudite nam posle turnira. Tokom istog, na nama je da pronađemo način da učinimo pravu stvar, uvek žlimo da nađemo rešenje. Znamo da je 99 procenata navijača iza nas, ali svako ima pravo na mišljenje”, zaključuje Kejn.

Bonus video:

2 Komentara

    Ko da ce sada nesto posebno da urade!

    I meni deluju kso da nisu još nista pokazali i da se čuvaju za prave utakmice koje tek dolaze

Postavi odgovor