Kilijan Mbape ide na sud iz bizarnog razloga

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape navodno je tužio vlasnika ćevabdžinice u Francuskoj nakon što je njegovo ime korišćeno u opisu sendviča.

Prodavnica, koju je otvorio influenser Mohamed Heni, prodaje Klub kebab za koji se opisuje da se pravi od “lepinje okrugle kao Mbapeova lobanja”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Sendvič je dostupan na onlajn platformi za dostavu Uber Eats, iako je Mbapeov pravni tim tražio izuzetak takvog bizarnog brendiranja, navodi ESPN.

Heni, koji ima skoro dva miliona pratilaca na Instagramu, otišao je na društvene mreže da podeli snimak ekrana pisma za koje se kaže da je nedavno dobio od agencije.

Pismo je navodno poslala Delfin Verhejden, Mbapeov advokat, u ime KMA, firme stvorene da se bavi pravima na prodaju i imidž igrača.

Heniju je rečeno da ukloni pominjanje Mbapeovog imena sa menija u roku od osam dana ili rizikuje da bude izveden pred sud zbog korišćenja imena bez pristanka u komercijalne svrhe. Nije poznato da li je promena izvršena.

Davidovac posle najvećeg događaja u životu: Mogu bolje, reprezentacija prijala, a Zvezda treba da se okrene sebi

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Tom liku je svaka reklama dobra pa i da izgubi na sudu od Mbapea biće na dobitku jer će svi poručivati hranu od njega

    Ne ide Mbape na sud nego je tužio tog influensera za nedozvoljenu upotrebu Mbapeovog imena u promociji proizvoda

    Šta sve danasnji influenseri neće uraditi zbog publiciteta i pregleda….

Postavi odgovor