Kimih kreće Krosovim stopama?

Odlazak Tonija Krosa u penziju naterao je madridski Real da krene u potragu za naslednikom, a među potencijalnih kandidatima spominje se ime Džošue Kimiha.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

Nemački reprezentativac čeka razvoj situacije u Bajernu. Posle navodnih nesuglasica sa Tomasom Tuhelom, očekuje ga razgovor sa novim trenerom Vensanom Kompanijem oko uloge u timu.

Kako nemački “Bild” saznaje, Kimih bi najviše voleo da ostane na sredini terena i biće jedna od ključnih stavki pregovora oko produžetka saradnje sa Bavarcima. Karijeru jeste započeo kao desni bek i očekuje se da će na istoj poziciji igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu, pošto će u sastavu biti i Kros.

Kimih ima važeći ugovor sa Bajernom do 2025. godine i trenutno zarađuje oko 20.000.000 evra godišnje, a prema navodima nemačkog lista potencijalno smanjivanje plate takođe može rezultirati njegovim odlaskom.

Čitavu situaciju pomno prati Real, koji vidi Krosovog sunarodnika kao idealno rešenje za njegovog naslednika. Podsetimo, Kros je upravo iz Bajerna stigao na Santjago Bernabeu.

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Lud covek,Spanski velikan se ne odbija,to treba da zna.

    Mogao bi jednog dana poput Krosa iz Bajerna u Real

Postavi odgovor