Kolarov više nije sportski direktor Pize - ostavka posle mesec dana

Proslavljeni srpski fudbaler i bivši reprezentativac Aleksandar Kolarov više nije sportski direktor Pize, prenose italijanski mediji.

Tu vest je potvrdio dobro informisani novinar Đanluka Di Marcio, koji ističe da iza razlaza stoje lični, ali i profesionalni razlozi.

Kolarov je stigao na to mesto pre nešto više od mesec dana i potpisao dvogodišnji ugovor.

Stiče se utisak da je imenovanje Alberta Akvilanija na mesto trenera ekipe bilo presudno. Srbin je na tom mestu želeo da vidi Andreu Pirla.

Ono što je zanimljivo, ostavku podneo dan pred konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljen novi trener.

Pomenuta konferencija bi trebalo da se održi danas, a na njoj će govoriti menadžer kluba Đovani Korado i njegov otac Đuzepe, koji je ujedno i predsednik. Posle nje bi trebalo da imamo detaljnije informacije šta se tačno desilo.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Ko zna šta ga je nateralo da da ostavku ali to mi deluje malo neodgovorno sa njegove strane možda je trebalo da proba da reši problem koji ima privatno i sa klubom pa tek onda da odustaje

    Ma ne verujem da je Kolarov dao ostavku samo mesec dana posle potpisivanja ugovora samo zato što nije postavljen trener kojeg je želeo, ima tu nešto više u pozadini!

Postavi odgovor